måndag 23 september 2013

Grönt är skönt!

Så har det redan gått över en vecka sedan Skene Marten och det var lika kul som vanligt och jag längtar redan till nästa år. Men vi ska nog kunna klämma in lite fler marknader fram tills dess.


Vi hade hela två bord detta året, så vi fick plats med massor av hantverk. Men även om vi sålde relativt bra kändes det som om vi hade lika mycket kvar hela tiden. Jag älskar garn med färger och framförallt grönt! Jag har nästan alltid ett grönt projekt på gång. Just nu håller jag på med en grön virkad sjal och en grön stickad tub, vilket är lite speciellt då jag allra helst virkar.


Men min kära vän Jenny lär mig nya saker hela tiden. Så jag håller även på med en krokad sjal. Sen har jag vad som känns som hundratals små projekt i gång också, som aldrig blir färdiga. Ska försöka ta mig i kragen.Jag har fått dille på melerade garner och gillar för tillfället även tweed. Ett av mina favoritgarner alltime är Freedom Spirit, som naturligtvis inte säljs längre. Varför är det alltid så?
1 kommentar:

  1. Julia, Freedom spirit, Bris, Viva... Know the feeling... Är det soyagarnet du stickar i? Stickar du runt? Slätstickning? Tusen frågor! :)

    SvaraRadera